16 Ağustos 2013 Cuma

Domus Academy Visual Brand Design burs yarışması

İtalya’nın tasarım alanında önde gelen okulu Domus Academy 2014 Ocak dönemi master programları için yarışmalarını duyurmaya devam ediyor. Visual Brand Design bölümü için bu sene 3 yetenekli öğrenciye burs verilecek. Burs oranları %70, %50 ve %30.

Proje konusu nedir?
Bu seneki yarışma Park Hyatt Milano işbirliği ile hazırlandı.  Yarışmanın başlığı: “Young and Pampered”

Konu yoruma açık ve öğrencinin değerlendirmesine bağlı olduğundan Türkçe’ye çevirmiyoruz. Lütfen ingilizce orjinal yarışma metnini Domus Academy resmi Türkiye temsilciliği Vera Eğitim’den, bilgi@veraedu.com adresinden isteyin.

Proje hangi formatta hazırlanacak? Başvuru için gerekli belgeler nelerdir?
İçerisinde kısa kısa açıklamalarında yer aldığı max. 6 A4 paftadan oluşan projeniz. Maksimum 1 A4 sayfasında CV ve yine maksimum 5 satırlık niyet mektubu yazılacak. Bunlara ek olarak başvuru formu doldurulacak. Bütün belgeler dijital ortamda hazırlanıp, tek bir pdf belgesi şeklinde kaydedilip, tek belge şeklinde gönderilecek.

Başvuru formunu bilgi@veraedu.com adresinden temin edebilirsiniz. Lütfen telefon numaranızı da yazarak ilgilendiğiniz bölümün adını belirtin ki sizlerle bu konudaki tecrübelerimizi de paylaşabilelim.

Belgeleri nereye göndereceğim?
Bütün belgeler Domus Academy resmi Türkiye temsilcisi Vera Eğitim’e email yoluyla ulaştırılacak: bilgi@veraedu.com

Başvuru için bir ücret ödemem gerekiyor mu?
Hayır, başvuru için hiçbir ücret ödemeniz gerekmiyor. Vera Eğitim Danışmanlık, Domus Academy’nin resmi temsilcisi olduğundan buradaki ofisi gibi çalışır.  Hiçbir aşamada ücret ödemezsiniz.

Son başvuru tarihi ne zaman?
Son başvuru 15 Eylül 2013. Bu tarihte belgelerin İtalya’ya ulaşmış olması gerekiyor. Fakat son günü beklememekte fayda var.

Sonuçlar ne zaman açıklanacak?
Sonuçlar 7 Ekim günü www.italyada.net ve www.veraedu.com adresinde duyurulacak. Ayrıca kazanan öğrencilere email gönderilecek.

Kaç kişiye burs verilecek?
Toplam 3 yetenekli öğrenciye %70, %50 ve %30 burs verilecek. Kazanan öğrenciler Domus Academy’nin Ocak 2014′de başlayan, İngilizce eğitim veren, Visual Brand Design bölümünde 1 yıl indirimli master yapma hakkı kazanacak.


Hepinize başarılar dileriz…