28 Ekim 2014 Salı

Elazığ Valiliği Yeni Logosunu Arıyor

Elazığ Valiliği yeni logosunu arıyor. 30 gün sürecek olan başvuruların ardından yeni logoyu bulana Valilik 15 bin lira para ödülü verecek. Logo yarışmasına katılmak isteyenler bugünden itibaren başvuru yapmaya başlayabilirler.

Elazığ'ın logosunun yeniden belirlenmesi için başvurular başladı. 1 ay devam edecek başvuruların ardından kazanana 15 bin lira ödül verilecek.

Elazığ Valiliği tarafından logo yarışması düzenlendi. Logo yarışması için katılmak isteyenlerin bugünden itibaren başvurabilecekleri ve kazanana 15 bin lira ödül verileceği belirtildi. Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Elazığ’ın kimliğini ön plana çıkaracak ve hem tarihi değerlerini, hem çağdaş nitelikleriyle yüksek yaşam standartlarına sahip, örnek bir şehir olma yolunda kendini sürekli geliştiren ilimizin bu özelliklerini yansıtacak bir logo yarışması düzenlenmiştir. Elazığ’ın kurumsal kimliğinin yanı sıra şehir logosu olarak kullanılması amacıyla düzenlen yarışma için müracaatlar bugünden itibaren başladı. Başvurular 24 Kasım 2014 Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecek. yarışmaya katılım ücretsiz olup, kazanana 15 bin lira ödül verilecek. İsteyen vatandaşlarımız iştirak edebilecek. yarışmaya katılmak isteyen adaylar, logo şartnamesi ve aday katılım formuna valilik internet sitesi elazig.gov.tr üzerinden erişim sağlayabilecekler" denildi.