27 Şubat 2014 Perşembe

Eğitimde ve Psikolojide Ölçme ve Değerlendirme Derneği Logo Tasarım Yarışması


Yarışma Teması: Logo tasarımı

Yarışma Amacı: Epodder derneğinin logo tasarımının yapılması

Yarışma Takvimi:

Son başvuru tarihi: 30 Nisan 2014
Birinci Aşama Elektronik Oylama: 01 Mayıs – 15 Mayıs 2014
İkinci Aşama Jüri Değerlendirme Sonucu İlanı: 31 Mayıs 2014
Yarışma Jürisi:

Katılım Koşulları:

Yarışma, üniversitelerin ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri dahil olmak üzere, 18 yaşını doldurmuş ve başvuru formunu doldurmuş herkese açıktır.
Her katılımcı en çok üç eserle yarışmaya katılabilir. Katılımcıların tasarımları, rasgele üretilmiş sayı ile kodlanacaktır. Bu kod, eserin aynı zamanda rumuzu olarak anılacaktır.
Yarışmaya katılacak olan tasarımların; özgün olup başka bir yerde yayımlanmamış olmaları, diğer kurum ve kuruluş logolarını çağrıştırmamaları gerekmektedir. Teslim edilen çalışmalar, Türk Patent Enstitüsü’nce daha önce korunmaya alınmamış ve tescil başvurusu yapılmamış olmalıdır.
Kopya olduğu anlaşılan tasarımlar yarışma dışı kalacak, ödül verilmeyecek, verilmiş ise ödül sahibi ödülü iade edecektir.
Oluşacak her türlü sorunun hukuki yaptırımı ve süreçlerin maddi yaptırımı yarışmacıya ait olup, doğabilecek sorunlardan Eğitimde ve Psikolojide Ölçme ve Değerlendirme Derneği sorumlu olmayacaktır.
Tasarımlar, logo ve EPODDER kısaltması ile birlikte oluşmalıdır.
2. Katılımcı, tasarımın teması için Eğitimde ve Psikolojide Ölçme ve Değerlendirme Dernek tüzüğünün 3. ve 4. maddelerini okumalıdır (http://epodder.org/tuzuk.pdf ).

Katılım Şekli ve Adresi:

Tasarımın JPEG dosya biçimini 30 Nisan 2014 tarihine kadar elektronik ortamda iletisim@epodder.org e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Teslim alınan eserlere, bilgilendirme epostası gönderilecektir.

Son Başvuru Tarihi: 30 Nisan 2014

Ödüller:

2000 TL

Yarışmayı Düzenleyen Kuruluş:

Bticino adına Legrand Elektrik San. A.Ş.

İletişim ve Ayrıntılı Bilgi:

Web: http://www.epodder.org/