12 Şubat 2015 Perşembe

Bora Çelik Seramik-Taş-Mermer Malzemeler Sergileme Ünitesi Tasarım Yarışması

Yarışmanın amacı seramik-taş-mermer malzemelerin sergilenmesi amacıyla; -Ülkemiz ihracatçı firmalarının dünya piyasalarında rekabet gücünü artıracak, katma değeri yüksek, özgün ve modern ürünlerin tasarlanmasına zemin hazırlamak, – Öğrenciler ile sektörü buluşturmak, – Türkiye’ de tasarım kültürünü yaygınlaştırmak ve özendirmektir.

Yarışma Takvimi:

Duyuru Tarihi :2 ŞUBAT 2015 – Pazartesi
Son Başvuru Tarihi : 2 NİSAN 2015 – Saat 17:00
Seçici Kurul Toplantısı : 4 NİSAN 2015
Ödül Töreni :11 NİSAN 2015
Yarışma Jürisi:

Katılım Koşulları:

 Yarışma katılımı için ön şart, T.C. vatandaşı olmak veya – T.C. vatandaşı olmayan kişiler için – T.C. üniversitelerinin B fıkrasında sözü edilen ilgili bölümlerinde öğrenci ya da ilgili bölümlerinden mezun olmaktır.
Yarışmanın öğrenci kategorisi, üniversitelerin Endüstriyel Tasarım bölümleri, İç Mimarlık, Güzel Sanatlar ve Mimarlık fakülteleri, Makine ve Mekatronik Mühendisliği bölümlerine kayıtlı lisans öğrencilerine açıktır. (Görsel İletişim Tasarımı bölümü dahildir.)
Yarışmaya grup olarak katılmak mümkündür. Grup katılımında, grup lideri olarak bir katılımcının belirlenmesi gerekmektedir. Her bir katılımcı öğrenci belgesini başvuru sırasında ibraz etmek durumundadır. Ödül alınması durumunda grup lideri olan kişiye ödeme yapılır.
Yarışmaya katılım ücretsizdir.
Katılımcılar yarışmaya, bireysel veya grup halinde birden fazla proje ile katılabilirler.
Grup katılımları en fazla 4 kişiden oluşabilir.
Yarışmaya katılan her projede özgünlük, daha önce üretilmemiş olması ve BORA ÇELİK’in geçmiş yıllarda yayınladığı tasarımlarında yer almamış olması şartları aranmaktadır.
Katılım Şekli ve Adresi:

Projeler elden ya da kargo yoluyla teslim edilebilir.
Proje görselleri ve teknik çizimler TIF formatında, CD içerisinde proje ile birlikte yer almalıdır. Sunum tekniği konusunda herhangi bir sınırlama yoktur. Yarışmaya katılım en fazla 3 adet A3 boyutunda pafta ile gerçekleştirilecektir.
Bora çelik eşya ve mobilya inş. Malz. San. Tic. Ltd. Şti. Organize sanayi bölgesi 14.cad. No:2 / Odunpazarı – Eskişehir
Ödüller:

1.’lik ödülü : 7.500 TL
2.’lik ödülü : 5.000 TL
3.’lük ödülü : 3.000 TL
Mansiyon : 1.000 TL
Yarışmayı Düzenleyen Kuruluş:

Bora Çelik
Anadolu Üniversitesi
İletişim ve Ayrıntılı Bilgi:

Web: http://www.boracelik.com/
Tel: 0222 236 19 40
Fax: 0222 236 19 41
E-mail: yarisma@boracelik.com